Anna Lassila – Bereda coachit esittelyssä

anna noramaa

26.10.2022

Anna Noramaa

Olen ratkaisukeskeinen valmentaja ja yrittäjä, jonka elämäntehtävä on tuoda kaltaisilleni suorittajille työkaluja arjen jaksamiseen ja palautumiseen.

Anna Lassila – Entinen suorittaja. Nykyään elämästä uteliaasti nauttiva, leikkimielinen aikuinen. Tulen hektisestä työelämästä, jonka vaativuus uuvutti minut 2017.  Kiltin tytön syndrooma, kyvyttömyys sanoa ei (en ehdi, en jaksa, en pysty) ja jopa huijarisyndrooma saivat minut tekemään töitä enemmän ja pidempään, aivan liian kauan. En kuunnellut omia tarpeitani, halujani, saati jaksamistani. Ihminen kykenee toimimaan jaksamisensa äärirajoilla tiettyyn pisteeseen saakka. Mutta koska olen vain ihminen, minäkään en ollut immuuni liian suuren kuormituksen vaikutuksille. 

Pahin oli ohi onneksi viikoissa, mutta kaiken kaikkiaan toivuin uupumuksesta neljä vuotta! Kokemusteni kautta tunnistan jaksamiseni rajat paremmin, mutta joudun silti olemaan hereillä voimavarojeni suhteen. Innostun helposti ja rakastan uppoutua työhöni! Olen yrittäjä, jonka elämäntehtävä on tuoda kaltaisilleni suorittajille työkaluja arjen jaksamiseen ja palautumiseen.   

Minua kiehtoo ihmisyys, mielen ja kehon hyvinvointi sekä itsensä kehittäminen. Olen erityisen hyvä valmentamaan itsetuntemusta, ajatusten ja tunteiden johtamista sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri osa-alueita. 

Olen ratkaisukeskeinen valmentaja, joka auttaa sinua ratkomaan elämäsi tärkeitä kysymyksiä. Inhimillinen, utelias, hyvinvoinnin moniottelija, jonka kanssa on turvallista nähdä, kohdata ja kuulla itsensä. Opetan armollisuutta itseään kohtaan, itsensä kuuntelua, voimavarojen säätelyä ja tapoja kukoistaa – myös yrittäjänä!

Beredassa valmennan Kukoistava yrittäjä –ryhmävalmennuksia sekä yksilövalmennuksia.

Koulutustaustani:

Trainer4You, lisensoitu Ravintovalmentaja 

Valmentamo, LCF® Life Coach

Precision Nutrition, Nutrition Coach 2022

Palautumiskoulu PRO, Palautumisohjaaja 2023 

Anna

Linkkaa minut Linkedinissä

Lue seuraavaksi

Maaliskuun webinaarit

Maaliskuun webinaareissa pohditaan henkilöbrändin luomista, ja myynnin digitalisoimista yrittäjän näkökulmasta. Lue lisää webinaareista ja ilmoittaudu mukaan!