bereda coaching logo arrow

[Vauhdittajasi]

Beredan valmentajat

Valmentajinamme toimivat Anna Noramaa, Anna Lassila ja Johanna Paronen. Olemme kokeneita yrittäjiä ja valmentajia.

bereda coaching

Anna Lassila

Beredan valmentaja Anna Lassila
Ratkaisukeskeinen valmentaja, joka auttaa sinua ratkomaan elämäsi tärkeitä kysymyksiä. Inhimillinen, utelias, hyvinvoinnin moniottelija, jonka kanssa on turvallista nähdä, kohdata ja kuulla itsensä. Eteenpäin kannustava, mutta sinun ehdoillasi. Annan erikoisalueita ovat itsetuntemus, ravitsemus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi.
bereda coaching

Anna Noramaa

Beredan valmentaja Anna Noramaa
Olen markkinoinnin ja liikkeenjohdon ammattilainen, josta tuli kriisin kautta ratkaisukeskeinen valmentaja ja elämänmuutoksen kokemusasiantuntija. Autan yrittäjiä ja yksilöitä löytämään potentiaalinsa ja ensi askeleissa tiellä kohti muutosta. Annan erikoisalueita ovat arvojen mukainen itsensä johtaminen ja ajanhallinta sekä markkinoinnilliset aiheet.
bereda coaching

Johanna Paronen

Beredan valmentaja Johanna Paronen
Olen yrittäjyyden ammattilainen, joka ei aikaisemmin osannut ostaa, pyytää tai vastaanottaa apua. Pitkän yrittäjän uran aikana opin tiimityön merkityksen yrityksen kasvussa, strategiassa ja menestyksessä. Lempeän määrätietoinen tapani valmentaa auttaa sinuakin saavuttamaan tavoitteesi. Johannan erikoisalueita ovat liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen.
valmentaja ja Beredan perustaja Anna Noramaa

Beredan yrittäjä ja valmentaja Anna: Muutoksen kautta aloitin uuden elämän

Olin tyytymätön itseeni, elämääni ja työtilanteeseeni. Käynnistin suuren muutoksen, joka alkoi elämäntapojeni muuttamisesta. Lisäksi koin olevani lukossa, kadottaneeni oman päämääräni ja vahvuuteni. Terapian sijaan ystäväni suositteli minulle coachingia. Ehdotus oli maailman paras, sillä siitä alkoi oma positiivinen kierteeni – matka, jolla olen edelleen.

Olen koulutukseltani KTM, Ratkaisukeskeinen valmentaja, NLP Practioner ja Ammatinopettaja (6/23). Toimin paitsi valmentajana myös yrittäjien kouluttajana Yrittäjyyden ammattitutkinnossa.