bereda coaching logo arrow

[Muutoksesta ja yrittäjyydestä]

Kaikki artikkelit

Katso webinaari: Kuormituksen tunnistaminen ja itsehoito

Webinaarissa Ratkaisukeskeinen valmentaja Anna Lassila pohtii, miten yrittäjyys ja hyvinvointi sopivat yhteen. Kuuntele miten!

Onnellinen ja tavoitteellinen tulevaisuus

Mitä kaikkea voisitkaan saavuttaa? Onko se uusi suunta uralle, elämänmuutos, unelmiesi mukainen ajankäyttö vaiko laadukkaammat ihmissuhteet? Yksilövalmennuksessa luodaan pitkän aikavälin tavoitteita, joita kohti lähdet toimimaan.

Katso webinaari: Rohkeutta kasvuun

Mitkä asiat ovat kasvun esteinä? Vaatiiko kasvu rohkeutta? Webinaarimme herättää ajatuksia siitä, miten sinä saat yrityksesi kasvuun.

Katso webinaari: näin teet vuosisuunnitelman vuodelle 2023

Tässä webinaarissa opit tunnistamaan unelmasi ja tavoitteesi eri elämän osa-alueille vuodelle 2023 ja löytämään polun niiden toteuttamiseksi.
Kasveja kuura-aamuna

Vuoden alun webinaarit

Olisiko aika suunnitella uutta vuotta 2023 valmennuksellisin menetelmin? Katso webinaaritallenteet ja tutustu samalla valmentajiimme.

Tasapainoa ja kunnianhimoa samassa paketissa

Helsinkiläinen Essi osallistui keväällä 2022 Beredan ryhmävalmennus-pilottiin haasteenaan sosiaalisen median brändin rakentaminen sekä uuden position tuomat haasteet.

Stressaan vähemmän, kun ajankäyttö on kunnossa

Hausjärveläinen Hannu lähti mukaan yrittäjien ryhmävalmennus-pilottiin keväällä 2022 haasteenaan ajanhallinta.

Anna Lassila – Bereda coachit esittelyssä

Olen ratkaisukeskeinen valmentaja ja yrittäjä, jonka elämäntehtävä on tuoda kaltaisilleni suorittajille työkaluja arjen jaksamiseen ja palautumiseen.

Johanna Paronen – Bereda coachit esittelyssä

Pitkän linjan yrittäjä ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Uuden oppiminen ja yrityksen kehittäminen ovat olleet intohimoni koko yrittäjäuran ajan.
ryhmävalmennus yrittäjille

Ryhmävalmennukset Beredan tapaan

Ryhmävalmennus on yksilövalmennusta ryhmämuodossa. Se on todennetusti tehokas menetelmä, jossa jokainen ryhmän jäsen työstää valmennuksen avulla omaa muutostavoitettaan.