Tasapainoa ja kunnianhimoa samassa paketissa

anna noramaa

20.12.2022

Anna Noramaa

Helsinkiläinen Essi osallistui keväällä 2022 Beredan ryhmävalmennus-pilottiin haasteenaan sosiaalisen median brändin rakentaminen sekä uuden position tuomat haasteet.

Helsinkiläinen Essi osallistui keväällä 2022 Beredan ryhmävalmennus-pilottiin haasteenaan sosiaalisen median brändin rakentaminen sekä uuden position tuomat haasteet.

Essi Finström oli yksi kevään Bereda-pilottiryhmäläisistä. Essi työskentelee yrittäjänä ja liikevastaavana Peili hiussalissa. Tapasin Essin kahvilla 6 kuukautta ryhmävalmennuksen päättymisen jälkeen.

Essi lähti valmennukseen muutamankin haasteen kanssa. Uudessa työssä liikevastaavana hänen piti lähteä rakentamaan sosiaalisen median brändiä, kehittää tiimiä ja luoda tasapainoa työn ja perheen välille. Hänen tavoitteenaan olin sosiaalisen median tilien linjan muuttaminen, joka eroaisi reippaasti myös kilpailijoiden tileistä. Tili, joka olisi visuaalisesti erilainen ja tunnistettava ja nostaisi liikkeen imagoa. 

Konkreettisia tuloksia

Tasapaino työn ja perheen välillä on ollut Essin mielestä haastavin asia. Se on ollut tasapainoilua rauhoittumisen ja tekemisen välillä. ”Pystyn irrottautumaan, mutta olen kunnianhimoinen työssäni”, Essi linjaa. Esimies-työssä tiimin kasaaminen on edennyt ja yhteishenki on alkanut syttymään. Kokemus uudesta esimiesroolista on karistanut fantasiat ja tilalle on tullut suunnitelmallista tekemistä. 

Vähän sumuisesta ja stressaantuneesta alusta huolimatta, Essi antaa omalle edistymiselleen pisteet 7,5/10. ”Tiedän askeleita, joilla pääsisin asteikolla korkeammalle, mutta se tarkoittaisi, että stressitasoni nousisi, joten nyt on hyvä näin.”

”Peilillä on tulossa 25-vuotis juhlavuosi ja olisi mukava modernilla tavalla juhlistaa sitä.” Essi kertoo ensi vuoden suunnitelmista. Instagramin suhteen suunnitelmissa on pientä linjan viilaamista ja aktivoivampaa sisältöä videoiden ja reelsien muodossa. Kunnianhimoisen Essin mukaan sisällöntuotantoa kuvaa tällä hetkellä lause: IG’ssä kävellään nyt, jotta ensi vuonna voidaan juosta. Ensi vuoden suunnitelmassa perhekin porskuttaa edelleen mukana ruuhkavuosista nauttien. 

Essin muuten ammatissaan todellinen taituri ja hänen erikoisosaamistaan on pitkien hiusten värjääminen hänen omalla hiusminimalismi-tekniikallaan. Löydät Essin instagramista: https://www.instagram.com/hair.by.essi/ sekä https://www.instagram.com/peilihiussali/

Lue seuraavaksi

Katso webinaari: näin teet vuosisuunnitelman vuodelle 2023

Tässä webinaarissa opit tunnistamaan unelmasi ja tavoitteesi eri elämän osa-alueille vuodelle 2023 ja löytämään polun niiden toteuttamiseksi.
ryhmävalmennus yrittäjille

Ryhmävalmennukset Beredan tapaan

Ryhmävalmennus on yksilövalmennusta ryhmämuodossa. Se on todennetusti tehokas menetelmä, jossa jokainen ryhmän jäsen työstää valmennuksen avulla omaa muutostavoitettaan.