Ryhmävalmennukset Beredan tapaan

anna noramaa

7.10.2022

Anna Noramaa

Ryhmävalmennus on yksilövalmennusta ryhmämuodossa. Se on todennetusti tehokas menetelmä, jossa jokainen ryhmän jäsen työstää valmennuksen avulla omaa muutostavoitettaan.

Jos sulla olisi taikasauva, niin mitkä asiat sun yrityksessä muuttaisit tai mitkä projektit olisivat jo toteutuneet? Tuntuuko, että päivät vaan menevät ja tärkeät asiat jäävät saavuttamatta? Onko sulla ollut hyviä ideoita, mutta ei vain aikaa toteuttaa niitä? Ryhmävalmennuksen ajatus yhdistyi päässäni sen jälkeen, kun olin tehnyt Ryhmävalmennus-projektia. Olin suunnitellut ryhmävalmennuksen runkoa ja pohjaa ja päätin pilotoida sitä.

Olen yrittäjäperheen kasvatti (molemmilta puolilta) ja olen läheltä nähnyt yrittäjien elämää nyt jo parin vuosikymmenen ajan. Pienet yritykset ja toiminimiyrittäjät ovat mielestäni väliinputoajia avun verkostoissa. Päätin, että ryhmävalmennuksen avulla autan yrittäjiä kasvamaan ja kehittymään. Matalan kynnyksen ja matalan hinnan valmennus, jonka avulla pääsee kiinni omien unelmien ja omien projektien tielle ja toteutukseen.

Ryhmävalmennus on todennetusti tehokas menetelmä, joka auttaa yrittäjää ratkaisemaan erilaisia muutostarpeita esim. kasvun, ajankäytön, hyvinvoinnin, markkinoinnin ja uusasiakashankinnan haasteisiin. Beredan ryhmävalmennukset on tarkoitettu pienyritysten yrittäjille ja vastuuhenkilöille.

Ryhmävalmennus on yksilövalmennusta ryhmämuodossa. Siinä jokainen ryhmän jäsen työstää valmennuksen avulla omaa muutostavoitettaan.

Miten hyödyn ryhmävalmennuksesta?

Teet ryhmävalmennuksen avulla oman jäsennellyn suunnitelman muutoksen toteuttamiseksi. Muodostat mietityn ja motivoivan tavoitteen itsellesi, mietit muutosprosessin askeleet ja ennakoit tulevia haasteita. Mietit hyötyjä ja kannustus- ja tukijoukkoja itsellesi. Käyt valmennuksessa 12 kohdan ohjelman läpi.  Lisäksi saat ryhmän ja valmentajan tuen.

Mitä ryhmävalmennuksessa tehdään?

Ryhmävalmennuksessa on neljä kappaletta kahden tunnin valmennustapaamista verkossa Beredan valmennusalustalla. Tapaamisissa käydään läpi teoriaa valmentajan johdolla ja käytännön muutoksen työstämistä parityönä. Lisäksi on esitehtäviä ja valmennuskertojen välillä on kotitehtäviä ja oman kehityksen reflektointia. Valmennus kestää kuusi viikkoa

Ryhmävalmennus on rento ja yhteisöllinen tapa valmentaa. Ryhmävalmennuksessa saa paitsi valmentajan, myös ryhmäläisten tuen. Samanhenkisessä ryhmässä ajatukset nousevat uudelle tasolle ja vertaisten tarinoita on kiva kuunnella.

Beredan ryhmävalmennukset

Beredan ryhmävalmennukset on teemoitettu vastaamaan asiakkaiden erilaisia tarpeita. Kukoistava yrittäjä -ryhmä ratkoo yrittäjän hyvinvoinnin ja ajanhallinnan haasteita. Tätä ryhmää luotsaa Anna Lassila, joka on hyvinvoinnin ammattilainen. Hän on paitsi ratkaisukeskeinen valmentaja myös ravintovalmentaja.

Markkinoinnin mestari -ryhmässä mietitään somen tuottamisen ja digitaalisen markkinoinnin haasteita. Anna N on Markkinoinnin mestarit-ryhmän luotsaaja. Mulla on vankka kokemus digimarkkinoinnista ja myynnin keinoista digimarkkinoinnin ja pienyrittäjän näkökulmasta.

Kasvava yrittäjä -ryhmässä ratkaistaan liiketoiminnan kasvun ja kehityksen ja projektimaailman haasteita. Näitä ryhmiä vetää Johanna, jonka kokemus on perheyrityksen johdosta ja erilaisten prosessien ja projektityökalujen parista. Johannan lempialuetta on myös strategiatyö.

Investointi: Hinta: 290 € + alv. Plus-version hinta on 490 € + alv. Siinä saat kaksi valmentajan ohjaamaa coaching-tuntia tavoitteesi työstämisen avuksi haluamassasi kohdassa.

Takuu: Rahat takaisin, jos valmennuksen jälkeen et ole tyytyväinen.

Katso valmennusten aikataulut ja ilmoittaudu mukaan.

Lue seuraavaksi

yrittäjän ikeestä

Yrittäjän ikeestä

Yrittäjät eivät ole yli-ihmisiä, joiden on mahdollista tehdä tehokasta työaikaa yhtään sen enempää kuin kenenkään muunkaan. Haluaisin, että yrittäjät suunnittelisivat, minkä verran töitä he haluavat tehdä, mitä voi jättää tekemättä tai siirtää ja mitä delegoida.
Beredan valmennukset ovat ratkaisukeskeistä valmennusta

Valmennus sai minut muuttumaan ja perustamaan Beredan

Coachingin perusolettamus on, että ihmisillä on kaikki tieto, mutta ei tarpeeksi aikaa ja keskittymistä löytää oikeat asiat itselle.