Katso webinaari: näin teet vuosisuunnitelman vuodelle 2023

anna noramaa

6.1.2023

Anna Noramaa

Tässä webinaarissa opit tunnistamaan unelmasi ja tavoitteesi eri elämän osa-alueille vuodelle 2023 ja löytämään polun niiden toteuttamiseksi.

Webinaaritallenteessa ratkaisukeskeinen valmentaja Anna Noramaa ohjaa sinua tekemään unelmasi ja tavoitteesi eri elämän osa-alueille vuodelle 2023 ja löytämään polun suunnitelmaan niiden toteuttamiseksi.

“Olen viimeiset vuodet aloittanut oman vuoteni tekemällä valmennuksen avulla omat suunnitelmani. Keskittyneestä suunnittelusta on seurannut omalla kohdallani toteutuneita unelmia ja olen vuoden lopulla todella huomannut menneeni juuri siihen suuntaan kuin suunnittelin.”

Katso video YouTubessa

Miltä sinun suunnitelmasi näyttää?

Suunnitelma vie sinut askeleen lähemmäs unelmaasi. Löydät tavat suunnitelman tekemiseen ja unelmiesi jahtaamiseen yksilövalmennuksesta. Tutustu valmennukseen!

Lue seuraavaksi

Vinkkejä ajankäyttöön

Vinkkejä ajankäyttöön

Ajankäyttö on yksi hyvä esimerkki siitä, millaisia aiheita valmennuksessa voi työstää. Pienillä asioilla on iso merkitys. Suunnittelu kannattaa ja jokainen tekee tämän omista lähtökohdistaan ja omasta elämästään käsin. Teet sen minkä haluat ja innostuneesti.