Onnellinen ja tavoitteellinen tulevaisuus

anna noramaa

31.1.2023

Anna Noramaa

Mitä kaikkea voisitkaan saavuttaa? Onko se uusi suunta uralle, elämänmuutos, unelmiesi mukainen ajankäyttö vaiko laadukkaammat ihmissuhteet? Yksilövalmennuksessa luodaan pitkän aikavälin tavoitteita, joita kohti lähdet toimimaan.
Katseeni on kohti tammikuuta 2024

Voi kun kaikki voisivat kokea sen ilon ja innostuksen, jonka minä sain taas kokea torstaina. Olen työskennellyt oman coachini Marin kanssa jo vuosien ajan. Torstaina oli mun oma yksilövalmennus ja tein siinä polun tammikuuhun 24. Aloitimme aikoinaan omasta pohjalukemastani vahvuustyöskentelyllä. Coaching ei ole terapiaa, mutta huonossakin tilanteessa voidaan ratkaisukeskeisesti lähteä miettimään sinun arvoistasi tulevaisuutta yhdessä coachin.

Olen saanut ja saavuttanut coachingin avulla sen, missä nyt olen. Olen suunnitellut työurani uudelleen, järjestänyt hyvinvointini arvoperustaiseksi, suunnitellut Beredan liiketoiminnan ja rahoituksen, etsinyt rakkautta ja pohtinut monta muuta aihetta. Näiden suunnitelmien avulla olen edistänyt tavoitteitani ja mennyt järjestelmällisesti eteenpäin.

Onko yksilövalmennus kaikille ja saavatko kaikki coachingista apua?

Coachingin hyvä puoli on se, että sinussa on kaikki vastaukset, voima ja potentiaali. Coach ei syötä ajatuksia päähäsi tai yritä muuttaa sinua. Sinä olet ohjaksissa ja mietit tavoitteesi ja polutat matkan sinne. Miten sitten kukaan voi pysyä aina motivoituneena ja mennä kohti tavoitettaan, kysyisi skeptikko. Vastaus on, ettei kukaan voikaan. Yksilövalmennuksen avulla rakennat kuitenkin sisäisen motivaation toteuttaa tavoitettasi. Kun jokin asia vetää sinua puoleensa, kuljet kyllä sitä kohti. Ehkä joskus hieman mutkitellen ja tavoitettakin voi ajoittain tarkistaa.

Suomalaisista onnellisia ja tavoitteellisia <3

Torstain coachingissa tein polku-harjoituksen kohti tammikuuta ’24. Se oli hyvä harjoitus, jossa kuljetaan vuoden polkua kohti tavoitetta. Coachingissa on paljon erilaisia tekniikoita, joita voidaan koittaa mielen työstämiseen. Osa niistä on toiminnallisia eli käytetään liikkumista huoneessa mielikuvituksen apuna. Itselleni nämä tekniikat toimivat todella hyvin. Sain vision, että teen suomalaisista onnellisia ja tavoitteellisia yksilövalmennuksen avulla. Haluan tarjota sinulle samaa kuin mitä itse olen saanut coachingista eli on takaisin maksun aika.

Valitsetpa meistä Bereda-coacheista kenet tahansa, voit aloittaa muutoksen koska vain. Jos haluat jutella kanssani ennen ostopäätöksen tekemistä, voit soitella tai varata ajan kalenteristani. Yksilöasiakkaana keskitymme sinuun ja työstämme yksilöllisesti suunnitelmaasi. Suosittelen, että ostat verkkokaupasta 3 kerran paketin. Se riittää paremmin koko aiheesi työstämiseen ja motivaation rakentamiseen. Jos haluat kokeilla, osta yksi kerta. Sekin riittää usein solmun avaamiseen ja toiveikkaaseen tulevaisuuteen katsomiseen. Digitaalisen valmennusalustan käyttö Beredan yksilövalmennuksissa mahdollistaa etävalmennukset nopeasti ja näppärästi ja haluamanasi aikana.

Lue seuraavaksi

Ajanhallinnan työkaluja

Miten saada ajanhallinta järjestykseen? Lue Annan vinkit aikakaaoksen kesyttämiseen.

Katso webinaari: Kuormituksen tunnistaminen ja itsehoito

Webinaarissa Ratkaisukeskeinen valmentaja Anna Lassila pohtii, miten yrittäjyys ja hyvinvointi sopivat yhteen. Kuuntele miten!